Iedereen bij KV Mechelen geniet van twee weken vakantie behalve twee geblesseerde pechvogels: "Op 1 mei sta ik er weer"


Foto: © photonews 29 maart 2019 13:50

De spelers van KV Mechelen hebben na het behalen van de promotie twee weekjes vakantie gekregen van de club. Behalve twee spelers dan. Zij moeten nog revalideren op de club.

Misschien maar goed dat ze met twee zijn, Igor De Camargo en Jules Van Cleemput, anders was een van hen alleen op de club achtergebleven om te revalideren. "Igor is een toffe kerel om mee samen te werken, dat maakt de behandelingen bij de kinesisten toch wat aangenamer", aldus Van Cleemput bij Gazet van Antwerpen.

De verdediger zal niet op tijd fit zijn om de bekerfinale te spelen. "Die titelmatchen en de beker­finale moeten missen, is veel erger dan de twee weken vakantie die ik misloop.Het belangrijkste is nu tegen de voorbereiding weer fit geraken."

Zijn revalidatiemaatje hoopt er wel te staan in het Koning Boudewijnstadion tegen AA Gent. "Op 1 mei sta ik weer op het veld", aldus een zelfverzekerde Igor De Camargo. "Ik lig iets voor op schema, maar we moeten voorzichtig blijven."

Hij zal dus alles doen om die bekerfinale te halen, maar een datum plakken op zijn comeback wil hij niet. "Ik wil mezelf en de supporters zo niet teleurstellen. Welke oefenmatchen ik kan meepikken, is voorlopig nog onduidelijk. Voetbal is mijn passie. Om die bekerfinale te halen, doe ik alles. Vakantie volgt daarna wel."

1e klasse B \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.