Ex-speler Club Brugge verbindt zijn toekomst voor lange tijd aan Nederlandse club


Foto: © Photonews 29 maart 2019 12:19

De passage van Lex Immers bij blauw-zwart was er eentje van korte duur. Hij speelde in het seizoen 2016/2017 slechts 9 keer mee in een competitiewedstrijd en wist daarin 1 keer te scoren.

Daarna verhuisde de Nederlander naar de Eredivisie om er de kleuren van Den Haag te verdedigen. Dat blijkt een grote meevaller te zijn, de speler en de club besloten namelijk om het contract van de middenvelder te verlengen tot de zomer van 2022, dat weet De Telegraaf.

Lex Immers maakt bij zijn huidige club zo goed als altijd de 90 minuten vol en voelt zich blijkbaar niet meer geroepen om nog eens andere oorden op te zoeken. Met zijn 32 lentes is de ex-spelers van Club Brugge, Cardiff en Feyenoord uiteraard niet meer van de jongste.

De club waar het allemaal begon

Bovendien is Den Haag ook de ploeg waar het voor Immers zowat allemaal begon, voor hij in 2012 de overstap naar Feyenoord maakte. Vanaf 2015/2016 leek het bergaf te gaan en verzamelde de Nederlander steeds minder speelminuten bij respectievelijk Feyenoord, Cardiff en Club Brugge.

Dat Immers bij de West-Vlamingen niet zo vaak aan de bak kwam, was mede toe te schrijven aan een fysieke kwaaltjes. Sinds hij naar Den Haag terugkeerde bleef de speler bespaard van blessures, en kent zijn carrière een heropleving.

Nederlandse Eredivisie \\ Vitesse \\ ADO Den Haag
 
 
 
Reacties.