Rode Duivel heeft Brendan Rodgers overtuigd: "We willen hem definitief vastleggen"

30 maart 2019 12:40

Youri Tielemans is aan een uitstekende uitleenbeurt bezig bij Leicester City. Daardoor zouden Manchester United en Tottenham Hotspur interesse tonen in de Rode Duivel. Leicester City wil ze te snel af zijn onderhandelt daarom met AS Monaco over een permanente overstap.

Dat vertelt Brendan Rodgers in SunSport. "We zijn aan het onderhandelen met AS Monaco. We hebben veel goede mensen achter de schermen dus ik heb er vertrouwen in. Hij is belangrijk voor ons, want we willen ons deze zomer versterken." 

Adrien Silva zou in deze transfer cruciaal kunnen zijn. De Portugese middenvelder is door Leicester City uitgeleend aan AS Monaco en ook hij doet het daar uitstekend. AS Monaco wil 40 miljoen voor Tielemans, maar Leicester City hoopt Adrien Silva in de deal te betrekken, zodat ze op die manier nog maar 20 miljoen moeten betalen voor Tielemans.

Clubrecord

Als Leicester City echt 40 miljoen pond moeten betalen, breken ze hun clubrecord. Dat staat voorlopig op naam van Islam Slimani. De Algerijnse spits werd in 2016 bij Sporting Lissabon gehaald voor 30 miljoen pond.

Premier League \\ Leicester City \\ Bournemouth
 
 
 
Reacties.