Eerste degradant in de Premier League is bekend en er zijn twee Belgen bij, Man United rekent af met Watford

30 maart 2019 18:01

Met nog zes speeldagen te gaan is Huddersfield Town nu al zeker van de degradatie. Het ging met 2-0 onderuit op het veld van Crystal Palace.

Huddersfield heeft nog zes matchen om afscheid te nemen van de Premier League. De werkgever van Laurent Depoitre en Isaac Mbenza is mathematisch niet meer in staat om de kloof met de nummer zeventien in het klassement, een veilige plaats, te dichten.

De rode lantaarn kon best zelf al winnen, maar ging met 2-0 onderuit tegen het Crystal Palace van Michy Batshuayi. Die speelde een bleke partij en werd vervangen door Benteke. Milivojevic (ex-Anderlecht) en Van Aanholt waren de doelpuntenmakers.

Door de eigen nederlaag en door de overwinning van Burnley tegen Wolverhampton (2-0) -met Dendoncker een uur op het veld -, is de degradatie nu een feit. Het was het tweede seizoen van Huddersfield op het hoogste niveau.

Voorts won Manchester United met 2-1 van Watford. Lukaku bleef 90 minuten op de bank en zag hoe Martial en Rashford beslissend waren voor het team.

In Leicester tegen Bournemouth gaf Youri Tielemans de assist voor de 2-0 van Vardy. Dat was ook de eindstand.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

{INSERT_RANKING}

Hannes Van Gael

Premier League \\ Manchester United \\ Crystal Palace \\ Watford \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.