Tweede keus Bostyn reageert na zijn eerste match en clean sheet in meer dan een jaar tijd


Foto: © photonews 01 april 2019 22:09

Louis Bostyn verscheen in de eerste match van play-off 2 enigszins verrassend aan de aftrap. Een puike redding op een inzet van Andrijasevic was zijn moeilijkste klus en dat leverde hem meteen ook een clean sheet op.

"Het deed deugd om nog eens te spelen. Dan direct de nul houden is altijd mooi meegenomen", reageerde Bostyn, die aangenaam was verrast met zijn plek in de basiself. "Ik ben blij dat ik een belangrijke bal heb kunnen pakken om toch een puntje thuis te houden."

De doelman rekende nog niet op zijn eerste speelminuten van het seizoen. "Het was wel een beetje een verrassing, want ik wist pas vlak voor de wedstrijd dat ik zou spelen. Ik wist dat er geroteerd zou worden, maar misschien nog niet voor de eerste wedstrijd."

Over de match zelf dan: "Ik denk niet dat het voor spelers moeilijk was zich op te laden. We hebben goede kansen gehad, maar ze wilden er niet in. We hebben ook wat pech, anders hadden we hier altijd gewonnen."

Beker of competitie, de 25-jarige doelman stond nog geen seconde op het veld. "Het seizoen heeft even lang geduurd als anders, eigenlijk. Maar het voelde wel een beetje langer aan, al is dat de rol van een tweede keeper. Ik kan me opladen, als ze me nodig hebben zal ik er staan."

Zulte Waregem \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.