Ondanks alweer gemiste start merkt Jur Schryvers groot verschil op met vorig jaar


Foto: © photonews 03 april 2019 22:05

Waasland-Beveren mag voorlopig geen al te hoge ambities koesteren in play-off 2. Na twee wedstrijden blijven de Waaslanders achter met een 1 op 6. Net als vorig jaar. Toch hoeft het vervolg zich niet op dezelfde wijze door te zetten. Jur Schryvers ziet nu immers meer inzet.

"Tegen Waregem hadden we pech en ook tegen Kortrijk was er een gebrek aan efficiëntie. Het zijn kleine dingen waar het ons aan ontbreekt en zo zitten we met die 1 op 6. Want anders is dan vorig seizoen, is dat de motivatie er deze keer wel is. Dat is het contrast", trekt Schryvers zich hieraan op.

Koita maakte het wel fantastisch af -  Jur Schryvers

Bij het bezoek van KVK was het vooral de aansluitingstreffer van Milosevic die de schwung in het elftal bracht. "Dan kwam de beleving en het geloof er. We gingen van 0-2 naar 2-2. We waren dan misschien iets te gretig om de bal uit het net te halen en hadden de boel moeten dichtgooien. Koita maakte het wel fantastisch af. Dat is zijn verdienste."

"De teleurstelling overheerst en ook wel de frustratie. Dat die goal dan aan de overkant nog moet vallen... Wij waren in de tweede helft aan het duwen en aan het duwen. We hadden dan betere keuzes moeten maken. Ook het begin was goed. Nadien ontbrak het ons aan het nodige geluk. We moeten dit vergeten", besluit Schryvers.

KV Kortrijk \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.