Dortmund-talent blijft maar scoren onder Adrie Koster

03 april 2019 20:23

Willem II won dinsdagavond met 3-4 op het veld van Heracles Almelo. De club uit Tilburg mocht nog maar eens hun spits bedanken voor de driepunter.

De eerste twee doelpunten uit de partij werden namelijk gescoord door Alexander Isak. De negentienjarige huurling van Borussia Dortmund schreef afgelopen weekend al geschiedenis door als eerste speler ooit drie strafschoppen om te zetten in één wedstrijd in de Eredivisie.

Isak zit nu aan tien doelpunten in evenveel optredens voor de club van Adrie Koster. In zijn eerste vijf wedstrijden vond hij maar één keer de weg naar doel, maar in de volgende vijf partijen scoorde hij dus negen keer.

Bovendien zijn de doelpunten ook van goudwaarde voor de Tilburgers, die hun laatste vier wedstrijden hebben gewonnen. De laatste weken wonnen ze met 3-2 van De Graafschap, 2-3 van Feyenoord, 3-2 van Fortuna Sittard en 3-4 van Heracles Almelo.

De fans van Willem II krijgen de laatste weken alleszins veel doelpunten te zien. De kans dat ze de jonge Zweed nog een jaar langer in het  Koning Willem II Stadion kunnen houden, lijkt wel zo goed als onbestaande.

Nederlandse Eredivisie \\ Willem II
 
 
 
Reacties.