Fan van het eerste uur geeft de hoop nog niet op: Boskamp gelooft dat Charly Musonda Junior het nog kan maken

04 april 2019 20:12

Johan Boskamp was als eerste analist helemaal gek van Charly Musonda Junior. Het doet hem dan ook pijn dat de jongste Musonda nu ook bij Vitesse niet wist door te breken.  

 "Ik ben verrast dat Charly nog altijd niet is doorgebroken, maar dat ligt ook wel aan tegenslag", vertelt Johan Boskamp aan Sporza.

"Bij Betis was hij een van de betere en speelde hij fantastisch. Toen raakte hij geblesseerd en toen hij opnieuw fit was, had hij opeens een andere trainer die het helemaal niet in hem zag. Bij Vitesse blesseerde hij zich in de eerste match. Dan houdt het op."

"Zeggen dat hij te vroeg uit België is vertrokken is achteraf makkelijk. Ik weet wat zijn familie financieel gekregen heeft van Chelsea”, aldus Boskamp. “Voor een buitenstaander is het makkelijk om te zeggen dat niet te doen, dat was ook mijn eerste reactie. Tot dat geld voor jouw neus staat."

Toch heeft Boskamp de hoop nog niet helemaal opgegeven: "Ik geloof nog altijd dat hij kan slagen, maar nu moet hij vooral spelen. Dan kan je misschien beter een stapje terugzetten om daarna twee stappen vooruit te gaan. Zeggen dat trainers hem niet moeten omdat hij te veel voor zichzelf speelt is nonsens."

Simon Wauters

Nederlandse Eredivisie \\ Vitesse
 
 
Reacties.