Vanaken en Vormer over 'de titelstrijd met drie': "We moeten maandag gewoon winnen" en "Van Standard weet je niet wat je moet verwachten"


Foto: © photonews 04 april 2019 23:28

Eens vragen aan Peter Zulj of 'die lange van Club Brugge' hem nu wel is opgevallen? Hij had er in ieder geval een goed zich op vanop de bank. Club Brugge heeft Anderlecht nu helemaal teruggeslagen en moet (voorlopig?) enkel rekening houden met Genk en Standard.

Dat Standard komt maandag op bezoek in Jan Breydel en daarvoor zijn ze toch op hun hoede bij Club. "Standard is gevaarlijk in de play-offs. Vorig jaar zijn ze van veel verder teruggekomen. Je weet nooit wat je ervan kan verwachten. Maar ja, we zijn nog met drie voor de titel. De rest zie ik niet terugkomen", aldus Vanaken. 

Ook Ruud Vormer genoot na de zege in Anderlecht, maar zijn gedachten zaten ook al meteen bij de Rouches. "We wisten hoe belangrijk het was om hier te winnen om Genk en Standard bij te houden. Standard maandag wordt weer een moeilijke... We moeten gewoon winnen thuis, een andere keuze is er niet."

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.