Jur Schryvers spaart ploegmaat niet: "Het was dom en dat had hij absoluut niet moeten doen"


Foto: © photonews 04 april 2019 17:10

Gezien het aan play-off 2 is begonnen met een schamele 1 op 6, zal Waasland-Beveren in de komende wedstrijden iedereen goed kunnen gebruiken. Toch zal Nana Ampomah enkele matchen moeten missen nadat hij in het slot tegen Kortrijk een rood karton onder de neus geduwd kreeg.

De sterkhouder van Waasland-Beveren had erg kwaad gereageerd nadat de ploeg ten onrechte geen hoekschop toegewezen kreeg. "Hij was gefrustreerd", zag ook teamgenoot Jur Schryvers. "Hij was heel gretig om terug op het veld te staan, want hij is lang out geweest. Het was een reactie uit frustratie."

Schryvers stond niet meteen in de buurt van de confrontatie tussen Ampomah en scheidsrechter Lardot. "Ik heb geen idee wat hij gezegd heeft of wat de reden geweest is voor de rode kaart. Het was in elk geval dom en hij had dat absoluut niet moeten doen."

De coach zal het hem ook nog wel zeggen - Jur Schryvers

Moet er nu nog met de Ghanees gesproken worden om zulke zaken in de toekomst te voorkomen? "De coach zal het hem ook nog wel zeggen. Het is in elk geval zo dat hij er niet bij zal zijn in een aantal matchen", treurt Schryvers.

KV Kortrijk \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.