OHL-coach: "Iedereen moet meer kwaliteit brengen"


Foto: © photonews 04 april 2019 15:20

OHL speelt zondagavond een zoveelste belangrijke wedstrijd in play-off 3. Ditmaal moet Leuven naar Roeselare, volgende week zondag komt Roeselare op bezoek in het King Power at Den Dreefstadion.

In aanloop naar het cruciale tweeluik blikte OHL-coach Vincent Euvrard vooruit op de clubsite. OHL pakte in de reguliere competitie amper drie op twaalf tegen de West-Vlamingen. Euvrard hecht daar niet veel waarde aan. “Er is tijdens het seizoen heel veel veranderd bij Roeselare. Zo zijn ze bijvoorbeeld al aan hun derde coach toe. Het heeft geen zin om conclusies te trekken uit de vorige ontmoetingen.”

Euvrard was uiteraard niet blij met de nederlaag tegen Tubeke. Zeker omdat OHL zeker niet moest onderdoen voor de Waals-Brabanders. “Iedereen moet de komende weken meer kwaliteit leveren in onze organisatie”, aldus Euvrard.

OHL mist zondag in principe routinier Julien Gorius op Schiervelde. “Julien heeft een probleem met zijn bekken. Dat geeft wat irritatie naar een onderliggende spier, maar er is zeker geen sprake van een scheur”, besluit Euvrard met een positieve noot.

Roeselare \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.