Ex-topschutter Jupiler Pro League lijkt PL-degradant te verlaten

04 april 2019 08:31

Fulham verzamelde amper zeventien punten in 33 wedstrijden in de Premier League en is nu al veroordeeld tot degradatie. Nu dreigt er een leegloop bij de Londense club.

Fulham promoveerde vorig seizoen nog naar de Premier League. Aleksandar Mitrovic belandde er in januari op uitleenbasis, nadat de deal met zijn ex-club Anderlecht op het laatste moment afsprong.

Mitrovic scoorde in de tweede seizoenshelft nog twaalf doelpunten voor Fulham, dat hem afgelopen zomer voor een slordige twintig miljoen euro overnam van Newcastle. Ook dit seizoen zit ‘Mitrogoal’ al aan tien stuks. De Serviër lijkt niet mee te zakken naar het Championship. West Ham zou hem graag inlijven, volgens The Mirror.

De kans dat Ryan Sessegnon volgend seizoen nog voor Fulham speelt, lijkt nog kleiner. Vorig seizoen kleefde er nog een prijskaartje van zestig miljoen euro op de nog altijd maar achttienjarige linkspoot. Na dit seizoen ligt hij echter nog maar één jaar onder contract, waardoor hij wellicht goedkoper zal mogen vertrekken. Tottenham is maar één van de vele gegadigden.

Simon Wauters

Premier League \\ Fulham
 
 
Reacties.