Wesley brak de ban in het Astridpark: "Mijn belangrijkste goal ooit voor Club Brugge"

05 april 2019 08:55

21 jaar: zolang was het geleden dat Club Brugge de scalp van hun eeuwige aartsrivaal uit Brussel kon pakken in het Astridpark. De man die de ban brak voor blauw-zwart was Wesley.

De bonkige Braziliaan profiteerde van slordig uitvoetballen (bis) van Didillon. Schrijvers legde de bal panklaar op het hoofd van de rijzige Braziliaan. Niet zijn moeilijkste doelpunt, maar wel een hele belangrijke. Dat beseft ook de nummer negen van Club Brugge. 

"Het is zeker mijn belangrijkste goal voor Club", klinkt het in Het Nieuwsblad. “Omdat het al 21 jaar geleden was dat Club hier won. Ik had ook een tweede keer kunnen scoren, maar Kara tackelde de bal nog uit mijn voeten. Ik zag hem niet komen, anders had ik sneller kunnen schieten."

Blik op maandag gericht

De spits kreeg wel nog een tik te verwerken, maar bij blauw-zwart hoeven ze niet meteen te vrezen: "Ik kreeg een serieuze trap op mijn voet, maar de match tegen Standard komt niet in gevaar. Maandag moeten we absoluut winnen. We hebben niet veel tijd om deze zege te vieren."

Clint Vens

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.