Danjuma over de interesse van topclubs en zijn steun en toeverlaat binnen de ploeg

06 april 2019 08:16

Als hij speelt, is hij belangrijk. Dat is de conclusie die we kunnen trekken van bijna één seizoen Arnaut Danjuma bij Club Brugge. Tegen Anderlecht was het opnieuw van dat.

Het vele blessureleed dat hij dit seizoen gekend heeft zou ook de reden kunnen zijn dat hij ook volgend jaar nog het shirt van Club Brugge draagt. In Het Nieuwsblad blikt hij terug op die maandanlange blessure.

"Sofyan Amrabat heeft mij toen enorm hard gesteund. Nu nog steeds trouwens", zei de Nederlandse winger. "We gingen vaak bij ­elkaar eten en wisselden veel berichtjes uit. Toen ik weer trainde op het veld, gingen we ook ­samen bijtrainen."

Focus op play-offs en titel

Zijn seizoen werd dus gekenmerkt door blessureleed, toch staat zijn naam op het lijstje van enkele topclubs zoals Ajax en AC Milan. "Momenteel weet ik van niets en mijn management moet nu niet met geïnteresseerde ploegen op de proppen komen. Mijn focus ligt op de play-offs."

Alles opzij zetten voor de titel. Dat is de ambitie die bij Danjuma, en bij uitbreiding heel Club Brugge, nu heerst. "Natuurlijk charmeert die interesse. Ik lees het wel, maar momenteel heb ik maar één doel: de titel pakken met Club Brugge. Want dan pas kun je door de grote poort vertrekken", was de ambitieuze conclusie van Danjuma.

Club Brugge
 
 
 
Reacties.