'Inter Milaan verandert van gedacht wat betreft Zinho Vanheusen met mogelijk positief gevolg voor Standard'

06 april 2019 12:24

Zinho Vanheusden wordt dit seizoen door Inter Milaan uitgeleend aan Standard. Het doel van de Italiaanse club was om de speler nog wat te laten rijpen door hem te laten spelen op een hoog niveau. Later zouden zij daarvan de vruchten kunnen plukken. Hij heeft immers nog een contract tot 2022.

En toch is Internazionale bereid om Zinho Vanheusden deze zomer al te laten gaan. Dat weet Corriere dello Sport.  De blauw-zwarte club uit Milaan zou in geldnood zitten en kan wel wat inkomsten gebruiken om aan de Financial Fair Play-regels van de FIFA te voldoen. In totaal zou het gaan om een probleem van 40 à 45 miljoen euro.

Spelers verkopen is nu eenmaal een manier om snel aan geld te geraken. Vandaar dat ze dus bereid zijn om een deel van hun uitgeleende spelers te laten gaan. Naast de verdediger van Standard zouden zo ook Pinamonti, Bastoni, Radu, Carraro, Gravillon en Karamoh plots in de etalage staan.

Moest Inter effectief een verkoop in overweging nemen dan zit Standard in een goede positie. De verdediger gaf namelijk zelf al aan dat hij ook volgend jaar graag nog in Luik zou spelen. De Rouches zullen dan wel diep in de buidel mogen tasten voor de 19-jarige verdediger met veel potentieel.

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Standard \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.