Rode Duivel zet komende zomer een stapje hoger: "Door mijn doelpunten en interlands vraagt Atalanta zo'n 20 miljoen"

06 april 2019 13:33

Bij de Rode Duivels liet zich niet alleen Youri Tielemans opmerken als voortreffelijke stand-in voor Kevin De Bruyne tegen Rusland en Cyprus. Ook Timothy Castagne liet zich opmerken met enkele snedige rushes op zijn rechterflank.

De ex-Genkie is aan een bereseizoen bezig bij Atalanta Bergamo. De rechtsback is toe aan een stap hogerop, maar zijn club gaat wel goed doorvragen: "Door die doelpunten en mijn interlands voor de Rode Duivels wil Atalanta straks zo'n 20 miljoen", onthult Castagne in Het Laatste Nieuws

Druk gesolliciteerd

"Er hebben al een pak ploegen geïnformeerd, ja. We zien wel. Eerst het seizoen goed eindigen en dan alles zorgvuldig bestuderen. Van de trainer tot de directie. Of het een stabiele club is en wie er op je positie speelt. Zit alles goed, dan moet je de stap dúrven te zetten.

Premier League

En die stap heeft Castagne al in gedachten: "De Premier League blijft mijn droomcompetitie, maar alles hangt af van welke ploegen me willen. Liever een topclub in Italië dan een staartploeg in Engeland. Nu, het kan ook Duitsland of Spanje worden. China sowieso niet. Dat kan ik je nu al zeggen."

Clint Vens

Serie A \\ Inter Milaan \\ Atalanta
 
 
Reacties.