Haalt Chelsea deze zomer toppers weg bij Bayern en Dortmund?

07 april 2019 21:09

De Blues plannen vooruit, ondanks het transferverbod dat de FIFA hen heeft opgelegd voor de volgende twee transferperiodes. De club heeft echter beroep aangetekend en vertrouwt op een goede afloop.

Sarri lijkt de scoringsproblemen van zijn team te willen aanpakken. Daarvoor richt hij volgens The Mirror zijn pijlen op Bayern München-spits Robert Lewandowski en staat ook Alexander Isak van Borussia Dortmund op de radar om de frontlinie aanzienlijk te versterken.

Lewandowski wordt in augustus 31 jaar. Toch zou er nog een fikse transfersom van meer dan 70 miljoen euro nodig zijn om Bayern afschedi te doen nemen van zijn spits. De Pool scoorde in 152 matchen 125 doelpunten sinds hij overkwam van Borussia Dortmund.

Zweeds toptalent

Ook bij de Borussen zou Chelsea willen shoppen. De Blues hebben de 19-jarige Zweedse spits Isak op het oog. Die nette al 12 doelpunten in zijn eerste 12 wedstrijden op uitleenbasis bij Willem II, en deed daar ook nog eens 3 assists bij.Andere grootheden als Real Madrid hebben ook hun oog laten vallen op het Zweedse toptalent. Sowieso moet Chelsea de uitspraak in beroep afwachten om te weten of het zich al dan niet op de transfermarkt mag begeven.

Bart Somers

Premier League \\ Chelsea \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.