Verhuist Aleksandar Mitrovic naar China voor Pogba-salaris?

07 april 2019 18:46

Voor zijn team Fulham is de degradatie uit de Premier League uiteraard slecht nieuws. Aanvaller Aleksandar Mitrovic zou er zowaar zijn voordeel mee kunnen doen.

Zo meldt Daily Express dat de ex-Anderlechtspits op grote belangstelling uit China kan rekenen. Uit het verre oosten hoorden we al wel meer gekke bedragen waaien, en Mitrovic zou binnenkort weleens in een ballenbad vol bankbiljetten kunnnen zwemmen.

Guangzhou Evergrande is de club die volgens de Britse krant de grootste interesse toont. Om de Servische international ervan te overtuigen de overstap te maken, wil de club hem een loon van 300.00 Britse ponden of zo'n 348.000 euro willen betalen. Per week, dat is even veel als Paul Pogba momenteel binnenrijft bij Manchester United.Als Aleksandar Mitrovic zich niet geroepen voelt om naar China te trekken, is er geen man overboord. Recente berichten uit de Brite pers gewaagden van interesse van zowel Liverpool als Everton. 

Bij het team van Klopp zou er eerder een rol als wisseloptie voor hem zijn weggelegd. Everton zou dan weer iemand zoeken die beter kan doen dan Cenk Tosun.

Bart Somers

Premier League \\ Fulham
 
 
Reacties.