Ook na Roeselare - OHL blijft play-off 3 razend spannend

07 april 2019 23:08

Play-off 3 is dit seizoen een absolute thriller. Ook na de wedstrijd tussen Roeselare en OHL blijven de verschillen miniem.

Tubeke en Lommel openden speeldag drie vrijdagavond al met een 1-1 gelijkspel. Zondagavond speelde OHL op het veld van Roeselare.

Beide teams hadden voor aanvang van de wedstrijd één punt meer dan Tubeke en twee minder dan Lommel. Enkel de laatste zakt na zes speeldagen.

Esteban Casagolda bracht de thuisploeg na twintig minuten op voorsprong. Dat was meteen ook de ruststand. Na 54 minuten bracht Yannis Mbombo de bezoekers langszij.

Fazli Kocabas leek Roeselare na 76 minuten drie gouden punten te bezorgen, maar vijf minuten later maakte Mbombo er met zijn tweede van de avond 2-2 van.

Door de puntendeling blijven de zogenaamde play-downs razend spannend.

Roeselare en OHL hebben nu allebei negentien punten. Lommel heeft er twintig, Tubeke zeventien. Halverwege play-off 3 staan de vier teams dus nog op een zakdoek.