De 'nieuwe' Raman sensatie in de Bundesliga: "Al zijn er nog twee Belgische clubs waar ik ooit voor zou willen spelen"

08 april 2019 09:06

Niemand heeft ooit getwijfeld aan het talent van Benito Raman. Het waren enkel die extrasportieve zaken die zijn carrière dreigden te fnuiken. Maar sinds zijn huwelijk is daar niets meer van te merken. Op het veld is hij echter een wervelwind geworden.

Na zijn twee goals van afgelopen zaterdag zit Raman al aan negen goals en drie assists bij Fortuna Düsseldorf. De 'nieuwe Raman' est arrivée? Geen smeuïge verhalen meer in de roddelpers? "In meer dan anderhalf jaar heb ik dan ook nog niets verkeerds gedaan. Als ik hier iets had uitgestoken, was het al wel in de Belgische pers verschenen, hoor", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Ach, in België zetten ze nu eenmaal sommige spelers liever in de krant. Dat zal nooit veranderen. Het beeld dat over mij werd gecreëerd, zal heus niet meer veranderen. Tijd voor de Belgische media dus om iemand anders te zoeken."

De Premier League blijft een droom

Hij maakt het in de zware Bundesliga, snel zullen we hem dan ook niet terugzien op de Belgische velden. “Al zijn er nog altijd twee clubs waarvoor ik ooit nog wil spelen: Beerschot en AA Gent. Al denk ik niet dat Ivan De Witte en Michel Louwagie mij ooit gaan terugnemen."

"Tenzij ze inzien dat ik fel veranderd ben. Vandaag zou ik hooguit een heel groot voorstel overwegen, maar voorlopig is Duitsland ideaal. Al blijft de Premier League een droom. Dat is een stap hoger ook. Ze zijn daar allemaal nog breder en nog sterker, ik zou nog wat kilo's moeten winnen. Maar mijn snelheid blijft mijn grootste troef."

Johan Walckiers

Bundesliga \\ KAA Gent \\ Beerschot \\ Fortuna Düsseldorf
 
 
Reacties.