Buitenkansje voor teams uit 1A? Bepalende speler in 1B is bijna einde contract

08 april 2019 10:57

Wie niet het grote geld heeft om spelers voor een paar honderdduizenden euro's aan te trekken moet het soms slim spelen. Bijvoorbeeld door spelers die einde contract zijn vast te leggen.

Jens Naessens is er zo eentje. De aanvaller, die zowel centraal als op de flank kan worden uitgespeeld, ziet zijn contract bij Westerlo aan het einde van dit seizoen aflopen en ziet een eventueel vertrek wel zitten.

"Ik weet niet of ik hier volgend jaar nog speel. Dat speelt zich wat boven mijn hoofd af", aldus Jens Naessens. "Ik weet ook niet wat Westerlo van plan is. Ze hebben nog niets laten weten aan mij. Ik maak mij zeker geen zorgen over mijn toekomst."

Concrete interesse

"Als je bijna einde contract ben mag je al met andere clubs praten. Hier en daar is er al redelijk concrete interesse van andere clubs. De clubs weten wat ik kan en wat ze aan me hebben. Ik zit nu niet met een transfer in mijn hoofd."

De 28-jarige aanvaller speelt sinds de zomer van 2017 voor Westerlo. Dit seizoen was hij goed voor zeven goals in 21 wedstrijden in eerste klasse B.

Westerlo
 
 
 
Reacties.