Goed nieuws voor Divock Origi na overtuigende prestaties op training?

08 april 2019 17:50

De Belgische international was vorig jaar op weg naar de uitgang bij Liverpool nadat hij uit de gratie van Jurgen Klopp was gevallen. Hij wees echter zelf een transfer naar Wolverhampton Wanderers van de hand.

Origi moest dit seizoen veelal van op de bank toekijken, maar stond toch 15 keer tussen de lijnen en speelde een steeds belangrijkere rol als hij mocht invallen. Een bron die dicht bij de club staat, heeft aan Football Insider verteld dat Klopp onder de indruk is van de houding en de toewijding van de Rode Duivel tijdens de trainingen.

De 23-jarige speler heeft de manager in die mate voor zich gewonnen dat hij de voorbije twee maanden voorbij Xherdan Shaqiri en Daniel Sturridge is gegaan in de pikorde bij Liverpool. Origi mocht opdraven in negen van de laatste 11 wedstrijden, waarvan twee als basisspeler.

Volgens de bron die Football Insider deze info bezorgde, zou dit kunnen volstaan om Liverpool te overtuigen om een nieuw contract aan te bieden aan de veelzijdige aanvaller, wiens huidige deal in de zomer van 2020 afloopt. Indien de Rode Duivel niet op het aanbod zou ingaan, valt het te verwachten dat hij deze zomer al van club verandert.

Bart Somers

Champions League \\ Liverpool FC \\ FC Porto
 
 
Reacties.