Trekt voormalige smaakmaker Anderlecht naar andere Europese topcompetitie?

09 april 2019 12:21

Lucas Biglia speelt intussen al een paar jaar voor AC Milan. Deze zomer willen een aantal clubs hem daar echter weghalen.

Biglia is intussen 33. Hij voetbalde zeven jaar voor Anderlecht, maar kon in België de analisten nooit helemaal overtuigen. Nadien speelde hij nochtans meer dan honderd wedstrijden voor Lazio en intussen ook 54 voor AC Milan. Hij was ook 58 keer Argentijns international. 

Nu hoopt een club uit Argentinië hem terug te halen naar zijn vaderland. Boca Juniors zou namelijk zeer gecharmeerd. De makelaar van El Principito reageerde tegenover  Calciomercato. 

"Ik weet dat Boca hem wil inlijven. Het is de tweede keer in vijf jaar dat ze contact opnemen. Maar volgens mij is dit niet het ideale moment om terug te keren naar Argentinië." 

Boca is namelijk niet de enige club die geïnteresseerd is in de middenvelder: "Er is ook interesse uit de Ligue 1, al ga ik niet zeggen welke club. Maar Lucas blijft het liefst van al gewoon in Milaan. We zullen op het einde van het seizoen wel zien wat er gebeurt." 

Biglia ligt nog tot de zomer van 2020 onder contract in Italië. 

Serie A \\ Anderlecht \\ AC Milan \\ Juventus
 
 
 
Reacties.