Krijgen we volgend seizoen Europees voetbal op de Heizel?


Foto: © photonews 11 april 2019 07:04

De licentiecommissie had gisteren uitstekend nieuws voor de eersteklassers. De commissie sprak zich ook uit over in welke stadions volgend seizoen Europees voetbal mag worden gespeeld.

Antwerp is goed op weg om een Europees ticket te pakken. Het zal dan wel moeten aantreden in het Koning Boudewijnstadion, want de Bosuil is –nog- UEFA-conform, weet Het Nieuwsblad.

De kans dat KV Kortrijk Europees speelt, is dan weer wat kleiner. Toch wijken ook de Kerels uit naar de Heizel als ze zich plaatsen voor de Europa League.

Waasland-Beveren en Moeskroen kiezen voor het stadion van Zulte Waregem, STVV en Eupen voor dat van Standard. Westerlo zou in Genk spelen en Charleroi in dat van OHL.  

KV Mechelen droomt wel nog van Europees voetbal in het eigen AFAS stadion. Het moet dan wel nog de beker winnen en vrijuit gaan in de zaak Propere Handen. Malinois gaf het stadion van OHL op als plan-B.

Beker van België \\ Antwerp \\ Sint-Truiden \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.