Zetterberg reageert op transfergerucht over getalenteerde landgenoot


Foto: © photonews 11 april 2019 15:46

Pär Zetterberg is sinds begin dit jaar assistent-trainer bij Anderlecht, maar is ook aangesteld om het DNA van de club te bewaken. Hij is dan ook ideaal geplaatst om spelers te beoordelen die in verband worden gebracht met Anderlecht

Alexander Isak wordt al sinds zijn zestiende gevolgd door Anderlecht, maar koos toen voor Borussia Dortmund, dat meer dan acht miljoen euro op tafel legde om hem binnen te halen. De Zweed speelt sinds januari op uitleenbasis voor Willem II. 

Isak scoorde er twaalf doelpunten in evenveel wedstrijden en belandde zo opnieuw op de radar van Anderlecht. Zetterberg had het tegenover Expressen over zijn landgenoot: "Het is een erg interessante speler. Op dit moment is er nog geen concrete interesse, maar als we dat deze zomer tot de mogelijkheden behoort, zouden we wel een poging kunnen wagen om hem binnen te halen, ja."

Isak ligt tot de zomer van 2022 onder contract bij Dortmund. De negentienjarige spits speelde intussen al drie keer voor Zweden en liet eind maart nog een record optekenen in de Eredivisie door drie strafschoppen om te zetten in één wedstrijd. Alleen daarmee zou je in een niet zo ver verleden al de interesse van Anderlecht hebben opgewekt. 

Nederlandse Eredivisie \\ Willem II
 
 
 
Reacties.