Lommel doet gouden zaak in play-off 3

12 april 2019 22:35

Lommel kon zich vanavond verzekeren van de redding in 1B. Daarvoor moest het de 3 punten thuishouden tegen hekkensluiter Tubize.

Nadat de Limburgers op 5 april al een gelijkspel uit de brand sleepten in Henegouwen, pakten ze nu de volle buit. Lommel zette een overtuigende 3-0 op het scorebord.

De ruststand was 1-0. Alessandro Cerigioni opende de score in de 43ste minuut, zodat de thuisploeg met een bemoedigende voorsprong naar de kleedkamers kon. In de 2de helft diepten Scott Bitsindou en de onvermijdelijke Leonardo Miramar Rocha de score verd uit tot respectievelijk 2-0 en 3-0.

Hierdoor telt Lommel met nog 2 wedstrijden te gaan 23 punten, dat zijn er 6 meer dan de bezoekers, die met 17 eenheden onderaan de rangschikking bengelen in PO3. Tubize heeft 2 punten achterstand op OHL en Roeselare, die zondagavond hun onderlinge duel afwerken.