"Terugkeer Zidane goede zaak voor Real Madrid": Flirt Hazard nu opnieuw met Koninklijke? Rode Duivel reageert scherp


Foto: © photonews 12 april 2019 10:38

Eden Hazard staat met anderhalf been in de halve finales van de Europa League en ook in de Premier League staat Chelsea voorlopig op een plek die recht geeft op de Champions League. Maar of de Rode Duivel volgend jaar nog in Engeland rondloopt?

De geruchten over een mogelijke overstap van Eden Hazard naar Real Madrid? Die zijn al lang niet nieuw meer. Vorige zomer en afgelopen winter kwam het er niet van, aankomende zomer mogelijk wel - temeer Hazard zijn contract bij Chelsea (dat afloopt in 2020) nog niet wilde verlengen.

Een mogelijk probleem is het transferverbod van Chelsea, waardoor ze geen vervanger voor Hazard zouden kunnen aankopen. Maar ondertussen lijkt het geflirt tussen beide partijen alvast opnieuw te zijn begonnen.

Toekomst?

Reden: de terugkeer van Zinedine Zidane bij De Koninklijke: "Als voetballer was ik fan van hem, het is heel goed dat hij terug is bij Real. Het is goed voor hem, voor de club en voor de supporters", klonk het na de zege in Praag. 

Een duidelijke sollicitatie richting een transfer naar Madrid? Dat wil Hazard niet gezegd hebben: "Ik ben nu bezig met een belangrijke maand voor Chelsea, over geruchten of mijn toekomst wil ik het nu niet hebben."

Primera Division \\ Europa League \\ Chelsea \\ Real Madrid \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.