Nainggolan trapt na naar Monchi

13 april 2019 22:12

Rond Radja Nainggolan is het nooit lang stil. De extravagante Rode Duivel heeft enkele uitlatingen gedaan over Monchi, zijn vroegere sportief directeur bij Roma.

Het was Monchi, momenteel aan het roer bij Sevilla, die Nainggolan van Roma naar Inter liet vertrekken. De Rode Duivel vertelde: "Ik had een zeer open verstandhouding met hem. Hij riep vaak de zes of zeven belangrijkste spelers bij elkaar en we spraken allemaal samen over wat het beste was voor de club en de ploeg."

"Ik voelde me belangrijk voor de club. Toen kwam ik plots dingen te weten die hij over mij had gezegd en dat waardeerde ik niet.... Drie dagen later bleek trouwens dat Monchi Roma, de club waar hij beweerde verliefd op te zijn, zou verlaten om terug te keren naar Sevilla. Dat is veelzeggend."

Nainggolan geeft bij Tribal Football aan dat hij koos om te vertrekken omdat Luciano Spalletti op zijn komst bij Inter aandrong en dat dit voor hem en zijn nieuwe club de juiste keuze was. "Zonder Monchi had ik in theorie nog steeds bij Roma kunnen zitten."

Serie A \\ Inter Milaan \\ Frosinone
 
 
 
Reacties.