Niet de dag van Leander Dendoncker in de Premier League

13 april 2019 18:15

Om 16 uur Engelse tijd stonden er 4 wedstrijden op het programma in de Engelse Premier League. Leander Dendoncker moest met Wolverhampton op bezoek bij Southampton.

Wolverhampton moest met 3-1 de duimen leggen voor de gastheren. Dendoncker zelf speelde een verdienstelijke wedstrijd en was samen met Boly en Moutinho een van de enigen die op niveau speelden bij zijn team.

Brighton verloor met maar liefst 0-5 van Bournemouth, dat al 4 wedstrijden op een zege zat te wachten. 5 verschillende spelers zetten hun naam op het scoreblad.

Zo goed als zeker van degradatie

Burnley hield de punten thuis tegen Cardiff dat daardoor, ondanks de zware nederlaag van Brighton, zo goed als zeker is van degradatie naar de Championship. 2-0 werd het.

Het al veroordeelde Fulham wist te fans te plezieren met een 2-0 zege tegen Everton. De bezoekers domineerden het balbezit maar wisten er niks mee aan te vangen. Denis Odoi begon op de bank en mocht pas na 89 minuten invallen voor Fulham.

Man U - West Ham

Om 13.30 uur haalde Tottenham al uit tegen Huddersfield. 4-0 werd het in die wedstrijd. Om 18.30 uur kunnen we genieten van het treffen tussen Manchester United en West Ham.

Bart Somers

Premier League \\ Southampton \\ Wolverhampton
 
 
Reacties.