Grote verandering op komst in Schotse competitie?

15 april 2019 17:23

Celtic domineert al jarenlang de Schotse competitie. De club zit op titelkoers en kan mits bekerwinst zijn 3de treble op rij behalen.

Een man is ervan overtuigd dat hij daar iets tegen kan doen. Dave King, voorzitter van de grote rivaal Glasgow Rangers, kondigde vandaag een verhoging met 5% van de abonnementsprijzen aan, en die ging gepaard met torenhoge ambities.

Dit seizoen was er een van hoogtes en laagtes. De Rangers bekleden op 5 wedstrijden van het einde de 2de plaats in het klassement, nadat ze vorig seizoen 3de eindigden. Een verbetering, maar niet het einddoel voor de toekomst.King is uitermate tevreden met de vooruitgang die ook dit seizoen werd geboekt. De club nam een risico door met Steven Gerrard een grote naam maar een onervaren coach aan te stellen. Het draaide goed uit. 

"Een jonge manager vastleggen was een risico, maar Mark (Allen, sportief directeur, nvdr) en het bestuur vonden dat we dit moesten doen vanwege het voetbalverleden van Steven Gerrard. Zijn passie, professionaliteit en winnaarsmentaliteit zijn op alle niveaus doorgedrongen en we hebben daar grote voordelen van ondervonden".

Bart Somers

Rangers FC
 
 
Reacties.