Robben weet dat hij gaat, maar waar naartoe?

15 april 2019 13:29

Arjen Robben blijft al sinds november aan de kant met een mysterieuze blessure. De Nederlandse flankaanvaller staat op het punt om zijn huidige team te verlaten.

Toch is de speler van Bayern Munchen ondanks zijn lichamelijke ongemakken nog niet van plan om zijn carrière helemaal af te sluiten. Hij heeft naar eigen zeggen een hoop aanbiedingen ontvangen, maar knopen zijn er nog niet doorgehakt.

Bij de Italiaanse Gazzetta Dello Sport deed Robben een boekje open. "Ik denk niet dat ik nog een wedstrijd in het shirt van Bayern zal spelen. Het is frustrerend om niet te weten wat mijn fysieke problemen veroorzaakt", gaf de Nederlandse vleugelspeler openhartig toe.

Inter en andere Italiaanse clubs

Ondanks zijn leeftijd en zijn lichamelijke toestand ligt Robben nog altijd goed in de markt. Hij heeft naar eigen zeggen een aantal aanbiedingen gehad, maar wil eerst weer op een normale manier kunnen trainen. In het verleden heeft de speler onder meer in de belangstelling van Italiaanse clubs in het algemeen, en Inter in het bijzonder gestaan, zo benadrukt de Gazetta nog eens.

Bart Somers

Bundesliga \\ Bayern München \\ Fortuna Düsseldorf
 
 
Reacties.