Het rommelt bij miljoenenploeg PSG: nu haalt coach uit naar voorzitter, die eerder al kritiek had

17 april 2019 13:01

Je hebt één van de duurste ploegen ter wereld en je moet soms met 12 man trainen... Dat is toch wat Thomas Tuchel, trainer van PSG, beweert. Na het 5-1 verlies tegen Lille vorige week moesten ze hun titelfeestje uitstellen. En de coach heeft zo ook zijn bedenkingen voor de verplaatsing naar Nantes.

Tuchel is het niet eens met zijn sterspeler, Kylian Mbappé, die na het verlies van vorige week zei "dat ze speelden als beginners". “We speelden niet als beginners. Het is makkelijk om dat te zeggen. Je mag niet vergeten dat we Neymar, Cavani, Di Maria en Marquinhos misten. Meunier en Thiago Silva raakten dan ook nog eens geblesseerd. We trainen soms met twaalf, maar daar kraait geen haan naar als je wint", wond de Duitser zich op. 

“Ik weet niet of we winnen in Nantes. Misschien gaan we er naartoe met 13 spelers. We missen kracht en dat ga ik de voorzitter ook duidelijk maken”, liet hij in niet mis te verstane worden weten dat hij niet blij is met de kritiek die hij kreeg. Al zal PSG wel kampioen spelen, de verstandhouding tussen de Qatarese voorzitter en zijn trainer is niet echt optimaal te noemen.

Johan Walckiers

Ligue 1 \\ PSG \\ Nantes
 
 
Reacties.