Dries Mertens heeft werk aan de winkel met Napoli, mag Hazard nog eens meespelen?

18 april 2019 11:14

De Champions League heeft alweer meer van zijn geheimen prijsgegeven, nu is het ook aan de ploegen in de Europa League om opnieuw het beste van zichzelf te geven.

Het Napoli van Dries Mertens staat alvast onder zware druk, na de 2-0 nederlaag in Engeland vorige week. Wil het de halve finales tegen (vermoedelijk) Valencia nog halen, zal het moeten uitpakken met een gave prestatie.

Arsenal is nog verwikkeld in een felle strijd om de vierde plek in Engeland, terwijl Napoli al een kloof van dertien punten heeft op het nummer 5 en dus al quasi zeker is van CL-voetbal volgend seizoen. Ook dat kan zijn effect hebben op de match. Villarreal zal vermoedelijk in Valencia de 1-3 thuisnederlaag niet kunnen uitwissen.

Hazard?

Frankfurt moet in eigen huis een 4-2 nederlaag uit Benfica proberen ongedaan maken. Het wordt ook het duel tussen sensaties Joao Felix en Jovic, met Mile Svilar vermoedelijk opnieuw op de bank bij de Portugezen.

Chelsea speelt in eigen huis tegen Slavia Praag en won in Tsjechië al met 0-1. Eden Hazard moest toen het verschil komen helpen maken, maar kreeg in de Europa League tot op heden vooral veel rust. Mag hij nu wél eens in de basis starten?

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Wat denken ze bij BetFIRST van deze wedstrijden? Vier thuiszeges lijken tot de mogelijkheden te bezorgen, een stunt van Slavia Praag kan via een gratis bonus aan 100% tot 200 euro al meteen 2200 euro opleveren! 

Europa League \\ Arsenal \\ Chelsea \\ Napoli \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.