speelde Marcus Rashford ongewild tactieken door aan Barcelona?

18 april 2019 21:58

Manchester United verloor dinsdag kansloos met 3-0 van Barcelona in de kwartfinale van de Champions League. Solskjaer probeerde op een gegeven moment van tactiek te veranderen en gaf een papiertje aan Rashford, maar die informatie kwam ongewild bij Barcelona terecht.

Rashford kreeg het bladje van Solskjaer. Daar zou "4-4-2" opgestaan hebben. Solskjaer wilde dus van tactiek veranderen, maar Rashford was nogal slordig met dat bladje. Hij gaf niets mee aan zijn ploegmaats en bij een duel in de zestien liet hij het vallen en lette hij er niet meer op.

Ter Stegen, de Duitse doelman van Barcelona, zou het bladje opgeraapt hebben.Hij keek wat erop stond en zou het erna weggegooid hebben. De tactieken van Solskjaer hielpen ook niet, want Manchester United verloor kansloos met 3-0 van de Catalanen.

Liverpool

In de volgende ronde van de Champions League wacht met Liverpool opnieuw een Engelse tegenstander voor Barcelona. Liverpool ging vlot voorbij Porto en als ze nu Barcelona kunnen uitschakelen gaan ze naar hun tweede Champions League-finale op rij.

Premier League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.