Cristiano Ronaldo klopt hard op tafel bij Juventus na uitschakeling CL, maar er duiken ook gekke geruchten op: "Is er al langer mee bezig"

19 april 2019 10:27

De uitschakeling door Ajax Amsterdam in de Champions League heeft er bij Juventus hard op ingehakt. En dan zeker bij Cristiano Ronaldo.

De spelers van Juventus Turijn spraken niet of nauwelijks met de pers na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Ajax Amsterdam, maar binnenskamers rommelde het ernstig.

Cristiano Ronaldo - zelf opnieuw belangrijk met doelpunten tegen Ajax in heen- en terugwedstrijd - was als door een wesp gestoken en zou volgens geruchten al op tafel geklopt hebben bij het bestuur.

Exit?

Hij hekelde de mentaliteit van zijn medespelers en wil dat er ernstige versterkingen komen deze zomer. Anders zou hij zelf opnieuw vertrekken uit Turijn. Volgens Spaanse bronnen zou hij die exit dan weer al plannen van vóór de uitschakeling.

Aan interesse in CR7 geen gebrek, al ligt hij nog onder contract tot 2022 in Turijn en zal er sowieso boter bij de vis moeten komen.

Aernout Van Lindt

Premier League \\ Serie A \\ La Liga \\ Manchester United \\ Juventus \\ Real Madrid \\ Fiorentina
 
 
Reacties.