Hazard naar Real kwestie van dagen?


Foto: © photonews 19 april 2019 15:18

Er is al heel wat echte en digitale inkt gevloeid over de transfer van Eden Hazard naar Real Madrid. De knopen zouden deze of volgende week worden doorgehakt.

Na de liefdesbetuigingen en de onderhandelingen zou het moment zijn aangebroken waarop de handtekeningen worden gezet. Volgens de Spaanse sportkrant Marca is een doorbraak nakend.

Voor Hazard, die na dit jaar nog maar voor een seizoen onder contract ligt bij Chelsea, zou de Londense club om en bij de 100 miljoen euro vangen. De Engelsen hebben in januari al een potentiële vervanger voor onze landgenoot aangetrokken. Christian Pulisic van Dortmund zal de Blues deze zomer vervoegen.Real Madrid heeft zich al erg actief getoond. In juni maken Eder Militao (foto) van Porto en Rodrygo Goes van Santos alvast de overstap naar de Spaanse hoofdstad. Ook spelers als Pogba, Christian Eriksen en Ajacied Donny van de Beek staan stevig op de radar.

Het doelwit bij uitstek van Real is en blijft echter Eden Hazard. De relatie tussen de Spaanse club en Chelsea is in ieder geval heel goed, daar zit de uitleenbeurt van Mateo Kovacic van de Madrilenen aan de Londenaars voor een en ander tussen.

Europa League \\ Chelsea \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.