Ligue 1: Lyon blijft op pole voor CL-voorronde, Dijon grijpt een van zijn laatste reddingsboeien

19 april 2019 22:38

In Frankrijk zijn er vanavond met Dijon-Rennes en Lyon-Angers twee wedstrijden afgewerkt.

Lyon keek thuis Angers in de ogen en ging comfortabel de rust in met een dubbele voorsprong. Depay maakte de 1-0 na een kwartier en Terrier verdubbelde vijf minuten voor rust. Aouar gaf voor beide goals de assist. Nadien zou er nog een keer gescoord worden. Tousart verschalkte in de voorlaatste minuut zijn eigen doelman en tekende zo voor een 2-1 eindstand. Lyon staat dankzij de driepunter een stap dichter bij de derde plaats, die recht geeft op ticket voor de CL-voorronde.

Eerder op de avond kon Dijon op eigen veld maar beter winnen van Rennes als het nog hoop op het behoud wou blijven koesteren. Er vielen in totaal vijf doelpunten: Said trok de zege voor Dijon over de streep met de 3-2 in de 83ste minuut.