Solskjaer wil spelers met voetjes op de grond zetten en een van zijn aanvallers moet het ontgelden


Foto: © photonews 19 april 2019 18:59

Vijf nederlagen in zeven wedstrijden: dat is de magere balans van Manchester United sinds Ole Gunnar Solskjaer een driejarig contract ondertekende bij de Engelse traditieclub. In de Champions League gingen de Red Devils tweemaal kansloos onderuit tegen Barcelona.

Nochtans ging het Solskjaer en Manchester United voor de wind toen de noor het roer in handen had op interimbasis. "De positieve houding van de spelers viel me enorm op", zei Solskjaer na de uitschakeling in de Champions League.

"Naast die positieve houding waren er ook spelers die met hun voeten op de grond moesten worden gezet", aldus de Noor. Een daarvan is Martial. De Franse aanvaller hield Romelu Lukaku geregeld op de bank, maar zijn statistieken laten de laatste weken te wensen over.

"Martial is een van de spelers waarmee ik de laatste weken individuele gesprekken heb gehad. Hij weet nu wat er van hem wordt verwacht. Hij is getalenteerd en kreeg een nieuw contract, maar hij moet wel blijven werken", klonk het bij Solskjaer.

"Maar ik geloof in hem. Wie voor een club als Manchester United speelt moet daar iets tegenover zetten en presteren. Niet alleen Martial moet dat, ook Rashford, Lukaku en Sanchez", besloot Solskjaer zijn betoog.

Premier League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.