OFFICIEEL: Napoli onthult het enorme prijskaartje van Koulibaly én een andere bizarre contractformule


Foto: © photonews 19 april 2019 18:02

De transferbedragen swingen dezer dagen de pan uit, zelfs bij centraler verdedigers. Virgil Van Dijk en Hernandez werden voor om en bij de 80 miljoen euro getransfereerd, maar die sommen vallen in het niets bij de opstapclausule van Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly.

Napoli heeft het prijskaartje van de voormalige verdediger van Racing Genk officieel bekendgemaakt en het is om van achterover te vallen. De club van Dries Mertens vraagt maar liefst 150 miljoen euro voor Kalidou Koulibaly, die in de belangstelling staat van Manchester United.

Een bijkomende kanttekening: het ziet er niet naar uit dat de Senegalees Napoli deze zomer zal verlaten. "Hij is niet transfereerbaar", zei trainer Carlo Ancelotti zelfverzekerd in Tuttosport.

Iedereen is transfereerbaar, al staat er wel een opmerkelijke clausule in het contract van Koulibaly dat Ancelotti's standpunt kracht bij zet. De centrale verdediger ligt nog tot 2023 onder contract bij Napoli, maar de opstapclausule van 150 miljoen euro treedt pas in werking in de zomer van 2021, over twee jaar dus.

Intussentijd kan Koulibaly wel verkocht worden, maar dan zal het allicht voor een bedrag zijn dat aanzienlijk hoger ligt dan die 150 miljoen euro.  

Europa League \\ Napoli
 
 
 
Reacties.