Officiële website van Bundesliga vergelijkt Belg al met toptalent Timo Werner

19 april 2019 12:10

Benito Raman gooit hoge ogen in Duitsland. De Bundesliga ging voor zijn officiële website dan ook op bezoek bij onze landgenoot. Daarin veel dingen die we al wisten, en enkele opvallende feiten.

Dat Benito Raman in België nooit echt naar waarde is geschat, is iets wat de Duitsers verbaast. Sa Pinto, de man die veel goeds deed voor Standard, had het niet echt begrepen op de lichtvoetige aanvaller en stuurde hem naar Fortuna Düsseldorf.

Daar liep het op wieltjes voor de Gentenaar. Met 10 goals en 3 assists had hij een belangrijk aandeel in de promotie die zijn ploeg na 4 jaar 2de klasse terug naar de hoogste afdeling van het Duitse voetbal bracht. in maart van vorig jaar werd Raman dan ook definitief overgenomen, zodat hij mee de overstap kon maken.

Beestig wapen op de tegenaanval

Ook dit jaar gaat het de voormalige Belgische jeugdinternational voor de wind. De website van de Bundesliga vergelijkt hem al met toptalent Timo Werner. "Wendbaar en klinisch, maar bovenal een beestig wapen op de tegenaanval, net als Werner. Als hij eenmaal in hoogste versnelling zit, is hij nog onmogelijk terug te halen."

In het artikel op de Bundesliga stond er ook een heel bizarre referentie naar de familienaam van Raman. De speler zelf ontkent dit echter in alle talen.

Bart Somers

Bundesliga \\ 1. FSV Mainz 05 \\ Fortuna Düsseldorf
 
 
Reacties.