Mitrovic aan het kanon voor Fulham, jong talent redt punt voor Leicester

20 april 2019 18:57

Vandaag stonden er al enkele wedstrijden van de 35ste speeldag in de Premier League op het programma. De topmatch van vandaag was uiteraard Manchester City-Tottenham. Later deze middag kwamen enkele ploegen uit de middenmoot en de onderste regionen aan bod.

Fulham, dat al gedegradeerd is, ging op bezoek bij Bournemouth. De thuisploeg was in het begin van het seizoen één van de revelaties, maar staat nu 12de. Het was ook vandaag duidelijk dat het voor Bournemouth niet meer moest. Ex-Anderlecht speler Mitrovic maakt het enige doelpunt van de middag. Het werd 0-1 voor Fulham.

Leicester City moest vanmiddag naar West Ham United. Leicester City stond voor deze speeldag op een knappe zevende plaats, achter de zes topploegen in de Premier League. Die plaats zijn ze na vandaag kwijt, want ze geraakte niet verder dan een 2-2. Dat punt hebben ze te danken aan Harvey Barnes. Het talent van Leicester City scoorde in de 92ste minuut de gelijkmaker.

Daar kon Wolverhampton van profiteren, maar de ploeg van Dendoncker liet ook punten liggen. De wedstrijd tussen Wolverhampton en Brighton eindigde zoals het begon: 0-0.

Wie wel profiteerde van het puntenverlies van Leicester City en Wolverhampton, is Watford. De ploeg van Kabasele won met 1-2 op het veld van Huddersfield, dat ook al zeker is van degradatie. Deulofeu scoorde de twee doelpunten voor Watford. Grant scoorde in de slotfase de aansluitingstreffer.

Premier League \\ Fulham \\ Bournemouth
 
 
 
Reacties.