Neymar net op tijd terug fit voor het titelfeest van PSG, Meunier is er niet bij


Foto: © photonews 20 april 2019 16:03

In de Franse Ligue 1 krijgt PSG tegen Monaco een nieuwe kans om de titel te vieren. In eigen huis deze keer. Trainer Thomas Tuchel rekent daarbij opnieuw op Neymar.

PSG liet het tegen Lille (5-1 pandoering) en Nantes (3-2 nederlaag) na om kampioen van Frankrijk te worden. Zondagavond krijgt het in eigen huis een nieuwe kans tegen AS Monaco, de ploeg van Nacer Chadli die nog niet zeker is van het behoud.

Thomas Tuchel liet tijdens een persconferentie in aanloop naar dat treffen uitschijnen dat Neymar voor het eerst weer deel zal uitmaken van de wedstrijdselectie. Hij zit al sinds zijn zware enkelblessure van 23 januari aan de kant.

"Neymar heeft hard gewerkt aan zijn terugkeer en toonde steeds een goede ingesteldheid. Het is een speciale speler en ik hoop dat we hem morgen (zondag, nvdr.) kunnen recupereren", aldus Tuchel.

Over Thomas Meunier repte Tuchel niet tijdens de persbabbel. Onze landgenoot viel geblesseerd uit tijdens de pandoering tegen Lille en het ziet er niet naar uit dat hij zondag aan de aftrap of op de bank verschijnt tegen Monaco. 

Ligue 1 \\ Monaco \\ PSG
 
 
 
Reacties.