Serie A: dag om heel snel te vergeten voor twee ex-spelers van Genk

20 april 2019 21:12

Juve heeft zijn felbegeerde landstitel binnen. Uiteraard werd er ook op de andere Italiaanse velden gevoetbald. Voor 2 ex-Genkies en hun respectievelijke ploegen liep de wedstrijd niet zoals verhoopt.

Bologna- Sampdoria 3-0

Bologna vecht nog volop tegen de degradatie terwijl Sampdoria elk punt kan gebruiken in de strijd voor Europees voetbal. Het was de thuisploeg die de beste zaak deed. Praet en zijn ploeg blijven op plaats 9 en de top 6 halen wordt heel moeilijk met nog 5 speeldagen te gaan en een kloof van 5 punten met het Atalanta van Timothy Castagne, dat maandag nog naar Napoli mag.

Lazio - Chievo 1-2

Sergej Milinković-Savić pakte een domme rode kaart voor natrappen in de 34ste minuut van Lazio - Chievo, op een moment dat het nog 0-0 stond. Overbodig, en op deze manier zetten hij zijn ploeg op weg naar de nederlaag tegen de reeds gedegradeerde staartploeg, wat de Serviër massa's kritiek opleverde van gewone en sociale media.Lazio zakt naar de 8ste plaats en is dus allesbehalve zeker van Europees voetbal na wat een gemakkelijke wedstrijd had moeten worden.

Andere matchen

In de andere wedstrijden deed Milan een slechte zaak op verplaatsing bij Parma. Als Roma op deze speeldag de 3 punten pakt, wipt het over Milan naar de 4de plaats. Torino stijgt naar de 7de plaats na een 0-1 bij Genoa.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Serie A
 
 
 
Reacties.