Transfer bijna rond voor Thorgan Hazard, Duitse topclub steekt 2 Italiaanse ploegen de loef af

20 april 2019 22:45

Als de familie Hazard een WhatsApp-groepje heeft, is de kans groot dat transfergeruchten daar de gesprekken domineren. Zowel Eden als Thorgan staan volgens verschillende bronnen op het punt om een overgang naar een nieuwe ploeg af te ronden, terwijl Kylian nog niet weet wat 2019/2020 hem brengt.

Thorgan Hazard blijft ondanks de negatieve spiraal van zijn ploeg Borussia Mönchengladbach de interesse van verschillende topteams wekken. Een ploeg die al lang aan zijn mouw trekt, is Borussia Dortmund.

Hoewel zijn huidige club de speler liever niet naar een concurrent uit de eigen competitie zou laten gaan, lijken de geel-zwarten volgens het Duitse voetbalblad Kicker het pleit toch in hun voordeel te gaan beslechten. Hazards huidige contract loopt in 2020 af, en de speler staat hierdoor in een sterke positie om naar de ploeg van zijn voorkeur te gaan.De Rode Duivel heeft de ploegen voor het uitkiezen. Dortmund heeft momenteel de beste papieren. Als die transfer toch niet doorgaat, kan de aanvaller nog rekenen op de interesse van onder meer AS Roma, Inter, Liverpool en RB Leipzig.

Bundesliga \\ Bor. Mönchengladbach \\ RB Leipzig
 
 
 
Reacties.