De sfeer in het Astridpark: "De trots is wat verdwenen" & "Het seizoen hakt er stevig in"


Foto: © photonews 21 april 2019 23:30

Anderlecht heeft eindelijk zijn eerste punt te pakken in play-off 1, maar het geleverde spel was wederom niet fantastisch. Enkele fans kwamen opdagen in een pandakostuum om hun ongenoegen over de voorzitter te uiten.

Voor aanvang van de partij tussen Anderlecht en Gent ging Sporza-reporter Wouter De Smet polsen naar het vertrouwen van de supporters in hun club. "Ik merkte een zekere gelatenheid", aldus De Smet.

"De trots die er vroeger heerste is nu heel wat minder aanwezig. Het seizoen hakt er stevig in. Zowel wat betreft het sportieve – de magere puntenoogst – als de beslissingen van voorzitter Marc Coucke."

Panda

"De fans vinden dat de voorzitter te snel gaat. Hij wil te snel, te veel veranderen. Ook de mogelijke naamsverandering van de het Constant Vanden Stockstadion kwam vaak ter sprake", besloot De Smet.

Ook de panda-actie, om de onvrede over Marc Coucke te uiten, ging niet onopgemerkt voorbij. "We hebben glorietijden meegemaakt met Koller en Radzinkski en andere grote spelers. Nu wordt er meer op routine gespeeld en is de beleving een pak minder", aldus een fan in een pandapak bij Sporza.

Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.