Sterkhouder wil Ajax na dit seizoen niet per se de rug toekeren

21 april 2019 10:41

Ajax verbaast heel Europa door met overtuigend voetbal straffe resultaten te halen en topploegen als Juventus en Real Madrid uit te schakelen in de Champions League. Dit zorgt voor de nodige interesse in een hoop spelers.

Hakim Ziyech heeft via Inside Ajax alvast wereldkundig gemaakt dat hij niet bij voorbaat zou opzien tegen een extra seizoen bij zijn huidige club. De Marokkaanse international werd al meermaals aan een transfer gelinkt, maar tot op heden kwam daar nog niets van in huis.

De aanvallende middenvelder vertelde dat alles mogelijk is wat hem betreft. Ziyech kwam in 2016 van Twente naar Ajax en heeft een contract tot de zomer van 2021.De speler laat weten erg kieskeurig te zijn. Als er gegadigden komen aankloppen, zullen ze dat dus met overtuigende argumenten moeten doen. 

Het zou Ajax alvast goed uitkomen als Ziyech besluit om een eventueel vertrek met een jaartje uit te stellen. Frenkie de Jong gaat de Amsterdamse club injuli sowieso verruilen voor Barcelona, terwijl ook onder meer Matthijs de Ligt en David Neres goed in de markt liggen.

Nederlandse Eredivisie \\ Ajax \\ FC Groningen
 
 
 
Reacties.