Voor einde seizoen beslissing over toekomst: Tielemans maakt heel Engeland gek


Foto: © photonews 21 april 2019 10:24

Doe er nog maar eentje bij. Met een prinsheerlijke assist tegen Newcastle smukte Youri Tielemans zijn statistieken verder op. 'The best thing on the market' heeft zichzelf daardoor weer wat meer in de vitrinekast gezet.

Negen wedstrijden, twee goals, vier assists... Je kan slechtere intredes in de Premier League verzinnen. Een terugkeer naar Monaco zit er niet meer in, die beslissing is al een tijdje gevallen. Maar Leicester heeft geen aankoopoptie en dus is hij loslopend wild deze zomer...

Uiteraard wil Leicester hem graag houden en gaan ze hun portefeuille opentrekken, maar er zijn nog andere teams geïnteresseerd. Momenteel zijn er enkel aftastende telefoontjes geweest, maar deze week wordt er serieus gesproken over zijn toekomst.

Koopje

Tielemans zelf ziet een verlengd verblijf bij The Foxes wel zitten, want hij voelt zich goed bij de ploeg en de samenwerking met de rest van het middenveld - Ndidi en Maddison - is fantastisch. Sinds zijn komst klom de club ook op van de 12de naar de 8ste plaats en in die tijd heeft hij zich enorm populair gemaakt bij de fans. Geïnteresseerde clubs gaan wel om en bij de 40 miljoen moeten neerleggen...

Voor de grote Engelse teams is dat een koopje voor een middenvelder die zo bepalend is gebleken. Veel (top)teams houden de situatie dan ook in het oog.

Premier League \\ West Ham Utd \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.