Ploegmaat bijzonder lovend over Mignolet: "Hij is zo belangrijk voor ons" & "Grote persoonlijkheid"

23 april 2019 11:48

Zijn plaats onder de lat heeft Simon Mignolet moeten afstaan aan Alisson Becker, maar in de kleedkamer speelt hij nog wel een belangrijke rol. Dat is toch wat de 33-jarige James Milder over onze landgenoot zegt.

Uitblinken op het veld zit er al even niet meer in voor Simon Mignolet, maar op het trainingsveld doet hij wel nog steeds zijn stinkende best. "Ongelooflijk wat hij allemaal laat zien op training", zegt James Milner over de doublure van Alisson Becker.

Een grote persoonlijkheid als de zijne is exact wat je nodig hebt

"Hij heeft de beste attitude die ik in heel mijn carrière heb gezien. Elke dag pusht hij zichzelf, Ali (Becker, nvdr.) en de andere jongens om het beste van zichzelf te geven. Niemand zal over hem spreken in de pers omdat hij niet op het veld staat, maar hij is dit seizoen al zo belangrijk geweest voor het team", aldus Milner.

Ook voor de kleedkamer is hij van groot belang. "Een grote persoonlijkheid als de zijne is exact wat je nodig hebt, ook al wil je zelf meer aan spelen toekomen. De karakters in de kleedkamer staan op, spelen of niet", concludeerde Milner op de webstek van de Reds.

    Premier League \\ Liverpool FC
     
     
     
    Reacties.