Lukebakio laat zijn hoofd niet op hol brengen: "Maar de interesse is wel fantastisch"

24 april 2019 13:19

Dat Dodi Lukebakio gegeerd is op de transfermarkt hoeft ons niet te verbazen. Inmiddels zit de flankspeler al aan tien goals en vier assists in de Bundesliga. Maar zelf is hij niet erg bezig met een transfer.

Hij is nog maar 21 jaar en heeft al bij tal van clubs gespeeld: Anderlecht, Toulouse, Charleroi, Watford en nu op uitleenbasis bij Düsseldorf. Wie weet voegt Lukebakio volgend seizoen weer een nieuwe club toe aan dat lijstje, maar normaal gezien keert hij gewoon terug naar Watford.

"Daar hou ik me niet mee bezig. Dat doen mijn zaakwaarnemers wel", aldus de 21-jarige winger die samen met Benito Raman hoge ogen gooit bij Fortuna Düsseldorf. "Mijn aandacht gaat alleen maar uit naar mijn eigen spel", vertelde hij bij het Duitse Sport Bild.

"Enkel door goed te blijven spelen en te scoren zal je ooit bij je droomclub geraken. Niet door nu al aan je toekomst te denken, want dat komt je prestaties niet ten goede. Die interesse krikt mijn kwaliteit enkel maar op en het voelt fantastisch", besloot Lukebakio.

Hannes Van Gael

Bundesliga \\ Fortuna Düsseldorf
 
 
Reacties.