'Joske' Vanhout rekent niet op 'Operatie Propere Handen', maar: "Wil Beerschot nog eens in 1A zien voor ik definitief ga slapen"


Foto: © photonews 25 april 2019 16:03

Er is clubliefde en er is clubliefde, maar wat 'Joske' Van Hout allemaal heeft betekend en eigenlijk nog steeds doet voor Beerschot-Wilrijk? Dat valt eigenlijk niet te vatten.

Sinds jaar en dag is hij verbonden aan de club en bij Beerschot maakte hij heel wat mee. Ondertussen is hij 86 jaar jong en begint de gezondheid wat te slabakken. "Ik wil Beerschot nog eens in 1A zien voor ik definitief ga slapen", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

"Propere Handen? Dat blijft maar duren hé, en ik vertrouw de bond niet", wil hij niet gokken op een eventuele veroordeling van KV Mechelen. 

Trainingspak

Momenteel gaat het betrekkelijk goed met Van Hout: "In 2017 riep Rik Coppens even dat ze boven een materiaalmeester nodig hadden, maar ik besloot nog wat te wachten", kon er een lachje af.

"In mijn kist zou ik wel graag mijn trainingspak van Beerschot dragen. En ze organiseerden hier al enkele keren een wake op het veld, dat wil ik ook wel", verwees hij naar de wakes voor onder meer Tim Nicot, Marc Steenackers en Rik Coppens. 

Beker van België \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.